Log ind

ARRANGEMENTER

BUPL Bornholm: En ny forståelse – De 3 principper – AFLYST


Har du udfordringer i dit liv? Udfordringer som stress, dårligt arbejdsmiljø, kollegiale sammenstød, problemer på hjemmefronten eller drømme du ikke ved hvordan du aktiverer? Så kom frisk til et medlemsarrangement lavet i samarbejde med BUPL og FOA.


Hvornår: AFLYST PGA. CORONA – NY DATO KOMMER I 2022

Hvor: Fagforeningshuset, Fabriksvej 1, 3700 Rønne


Susan og Carsten Gram giver foredrag i en ny forståelse. En forståelse der vil pege dig i en retning af balance og mental sundhed.

BUPL Bornholm og FOA’s afdeling for pædagogiske assistenter er gået sammen om et medlemsarrangement, der har til formål at skabe fælles forståelse af jer selv og de relationer i dagligt interagerer i på jeres arbejdsplads.

Foredraget tager udgangspunkt i det coaching forløb BUPL Bornholm tilbyder deres medlemmer. Forløbet der tilbydes er ikke coaching som vi normalt kender coaching. Det er en ny forståelse, en ny måde at opfatte os selv og andre på, så vi meget bedre forstår hvordan vi mennesker virkelig fungerer. Men også hvordan vi kan tackle enhver situation, om det er på job eller privat, uden at det påvirker vores psyke, vores tanker eller vores følelser.

Med andre ord, hvordan vi lever et liv uden de store udfordringer og hvordan vi finder tilbage til glæden og lykken i vores arbejdsliv og vores hverdag.

Undervisning af ”De 3 Principper” er forholdsvis nyt i Danmark. På nuværende tidspunkt er der kun få personer der underviser i denne forståelse. På verdensplan har det fået en stor plads hos flere psykologer, terapeuter og psykiatere, der er gået fra den psykologi vi kender i dag, til 3P coaching. En af årsagerne hertil er, at man med 7-10 samtaler kan løse udfordringer, der tidligere ville tage årevis at løse hvis det overhovedet kunne løses.

Susan, der er BUPL’s administrative medarbejder og ansvarlig for al coaching samt hendes mand Carsten, afholder foredrag, supervision og coaching. De har begge mere end 20 års erfaring med selvudvikling og kommer med en forståelse, der indtil nu kun har strejfet få. De gør blandt andet op med begrebet stress og de misforståelser der er i den forbindelse.

Vil du skabe en forandring i dit liv, så kom og oplev den nye retning de peger mod og få en oplevelse du kan dele med alle dine kollegaer.

Tilmelding senest d. 30. november kl. 12:00 til skg@bupl.dk – husk at skrive om du er BUPL eller FOA medlem.

Tid og sted

 • Torsdag den 9. december 2021
 • Kl.17.30 - 19.30
 • Fabriksvej 1, 3700 Rønne, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 30. november 2021 12:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-12-09 17:30:00 2021-12-09 19:30:00 Europe/Copenhagen BUPL Bornholm: En ny forståelse – De 3 principper – AFLYST Har du udfordringer i dit liv? Udfordringer som stress, dårligt arbejdsmiljø, kollegiale sammenstød, problemer på hjemmefronten eller drømme du ikke ved hvordan du aktiverer? Så kom frisk til et medlemsarrangement lavet i samarbejde med BUPL og FOA. Fabriksvej 1, 3700 Rønne, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Susan Kuhre Gram skg@bupl.dk