Budgetter i et TR-perspektiv - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Budgetter i et TR-perspektiv


Der er krav om, at der er en retningslinje i de enkelte kommuner. Den skal beskrive hvorledes budgettet skal behandles, samt indeholde en procedure for, hvornår og hvordan kommunens ledelse og medarbejdere drøfter budgettets konsekvenser for arbejds- og personaleforholdene.


Men hvordan fremkommer budgettet? Hvilke elementer påvirker? Hvad kan du som TR gøre noget ved? Du vil blive introduceret til budgettets faser, få en indsigt i, hvad der kan have interesse for dig i det daglige arbejde som TR.

Der skal afsluttes med udarbejdelse af en indstilling til MED.

Oplægsholder er konsulent Lisbeth Raahauge Cramer fra BUPL Forbund (Økonomi, Politik, Analyse og Arbejdsmarked).

Tid: Den 28. juni kl. 09.00 – 15.00.

Sted: BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst

Målgruppe: Tillidsrepræsentanter

Pladser: Der er 24 pladser

Tilmeldingsfrist: Mandag den 7. juni 2021

Praktiske oplysninger

I forbindelse med kurset skal du ansøge om tjenestefrihed, da dagene er efter TR-reglernes § 15-virksomhed, som betyder, at BUPL betaler din løn. Vi beder dig derfor sørge for, at din kommune sender os en regning på lønrefusion.

Refusionen SKAL være os i hænde senest tre måneder efter afholdelsen af kursusforløbet.

Er du i tvivl, så kontakt din fællestillidsrepræsentant i din kommune.

Der gives kørselsgodtgørelse fra privatadresse til kursusstedet. Hvis du er i egen bil, er taksten efter Statens lave kørselstakst, eller prisen på tog/busbillet for rejsen til kursusstedet. Husk at medbringe kvittering på tog/busbillet, for at få udgiften refunderet.

Forplejning

Hvis du er vegetar, veganer eller har fødevareallergi, så kan du kontakte sekretær Kristine T. Kristensen på tlf. direkte 35 46 55 00 eller e-mail bupl-nordjylland@bupl.dk, så der kan blive bestilt mad til dig.

Tid og sted

 • Mandag den 28. juni 2021
 • Kl.09.00 - 15.00
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 7. juni 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-06-28 09:00:00 2021-06-28 15:00:00 Europe/Copenhagen Budgetter i et TR-perspektiv Der er krav om, at der er en retningslinje i de enkelte kommuner. Den skal beskrive hvorledes budgettet skal behandles, samt indeholde en procedure for, hvornår og hvordan kommunens ledelse og medarbejdere drøfter budgettets konsekvenser for arbejds- og personaleforholdene. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Gitte Mølgaard Nielsen

  Faglig sagsbehandler

  E-mail: gin@bupl.dk