Log ind

ARRANGEMENTER

Seniorarrangement: Besøg på Kunsten


På rad og række eller hulter til bulter? Har du nogensinde tænkt over, hvordan kunstværkerne bliver præsenteret på museet? Hænger de tæt, højt eller lavt? Hvordan er de grupperet? Og hvad betyder præsentationen egentlig for din oplevelse af kunsten? Disse spørgsmål kan du tage med dig rundt i Kunstens Sidelyssale.


Ernesto Neto

Den brasilianske kunstner er internationalt anerkendt for sine spektakulære og sanselige installationer, der med organiske former og bløde materialer taler direkte til krop og sanser.

Du sørger selv for entré! MEN…….. vi mødes i foyeren og finder ud af, hvem der har medbragt årskort til Kunsten, og som derfor må tage en anden person gratis med ind.
Når først vi er kommet ind, får du en guidet rundvisning, som BUPL betaler. Du kan se lidt om de aktuelle udstillinger herover. Bagefter er der “fri leg”.

Melder kaffetørsten sig, kan du for egen regning besøge Café Alto, som byder på lidt af hvert.
Max. deltagerantal: 30 personer.

Skriv gerne i bemærkningsfeltet på tilmeldingen, om du medbringer årskort

Tid og sted

 • Torsdag den 28. februar 2019
 • Kl.14.00 - 17.00
 • Kong Christians Alle 50, Aalborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 18. februar 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-02-28 14:00:00 2019-02-28 17:00:00 Europe/Copenhagen Seniorarrangement: Besøg på Kunsten På rad og række eller hulter til bulter? Har du nogensinde tænkt over, hvordan kunstværkerne bliver præsenteret på museet? Hænger de tæt, højt eller lavt? Hvordan er de grupperet? Og hvad betyder præsentationen egentlig for din oplevelse af kunsten? Disse spørgsmål kan du tage med dig rundt i Kunstens Sidelyssale. Kong Christians Alle 50, Aalborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Tovholder: Hanne Nedergaard Nielsen