Log ind

ARRANGEMENTER

Barselscafe (Aarhus)


BUPL Århus har nu endelig fået en barselcafé, der har til formål at give dig, som barslende pædagog, et socialt fællesskab, hvor man kan mødes om babyer og samtidig få et fagligt input.


Måske venter I barn og ønsker at høre, hvordan andre har planlagt deres barsel. Måske er I i slutningen af barselsperioden og synes det er svært at skulle starte på job.

Dette er en faglig café, hvilket også betyder, at vi fra gang til gang, kan tage nogle faglige emner op. Der også mulighed for at få spændende oplæg udefra.

Ideer til temaer:
“Fra barslens trygge hænder til minimumsnormering”.
”Fra udearbejdende til hjemmegående og omvendt”.
”Løntjek og pension…”.
”Hvad rør sig i det pædagogiske landskab”.

Men måske også emner der har mere fokus på:
”Den gode opstart i vuggestue”.
”Besøg af motorikvejleder”.
”Kost og de gode vaner”.

Vi håber, at cafeen vil rumme lige dele snak og ’dikke-dik’, og der vil selvfølgelig også være masser af kaffe og plads til at pusle.
Kom og vær med og bak op om det gode initiativ!

Barselscafeen er for medlemmer af BUPL Århus. Hvis du vil høre nærmere, er du velkommen til at sende en mail til: aarhus@bupl.dk

Øvrige datoer i 2021

23. november
14. december

Tid og sted

  • Tirsdag den 2. november 2021
  • Kl.10.15 - 11.30
  • BUPL-huset, Kystvejen 17, 8000 Aarhus C
  • Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-02 10:15:00 2021-11-02 11:30:00 Europe/Copenhagen Barselscafe (Aarhus) BUPL Århus har nu endelig fået en barselcafé, der har til formål at give dig, som barslende pædagog, et socialt fællesskab, hvor man kan mødes om babyer og samtidig få et fagligt input. BUPL-huset, Kystvejen 17, 8000 Aarhus C BUPL

    Spørgsmål

    Faglig sekretær Carin Weibull, clw@bupl.dk