Log ind

ARRANGEMENTER

Arbejdsmiljøværksted: TRIO’en som medskaber


Arbejdsmiljørepræsentant, TR og leder kan løfte samarbejdet i dialog med kollegerne. MEDskabelse i forandringsprocesser sker, når TRIOen samarbejder om kerneopgaven og et sundere arbejdsmiljø.


Formålet med kurset er, at TRIOen bliver MEDskabende om et sundere arbejdsmiljø. TRIOen går forrest og bidrager til en kultur, hvor forebyggelse, forandringsprocesser og samarbejde er en naturlig del af praksis.

Kurset vil støtte ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsmænd i deres forskellige roller og opgaver i TRIOen og i MEDsamarbejdet, når det gælder kommunikation, forebyggelse, forandringsprocesser og samarbejde, så kerneopgaven bliver løst bedst muligt.

Form og udbytte:

Dagen vil bestå af dialoger, øvelser og konkrete input/redskaber til den enkelte TRIO og bidrager til refleksion og erfaringsudveksling i gruppen af TRIOer. Dagen er tænkt som et arbejdende refleksions-, lærings- og handlingsrum, hvor deltagerne kommer i dybden med dagens tema og bagefter arbejder videre med det i egen institution.

TRIOen udvider sit beredskab og får et bedre fundament at arbejde og samarbejde ud fra

Et godt afsæt til hvordan leder, TR og AMR bliver MEDskabende i fælles løsninger og opøver evnen til at løse opgaver sammen i TRIOen og det lokale MEDudvalg.

Kendskab til andre TRIOer og viden om deres praksiserfaringer

Praktisk og forplejning

Morgenmad fra kl. 8.30. Der serveres frokost.

Tid og sted

  • Torsdag den 13. september 2018
  • Kl.09.00 - 16.00
  • BUPL Hovedstaden, Lersø Parkallé 42-44, København, Danmark

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 1. august 2018 00:00.
TILMELD DIG
Tilføj begivenhed til kalender 2018-09-13 09:00:00 2018-09-13 16:00:00 Europe/Copenhagen Arbejdsmiljøværksted: TRIO’en som medskaber Arbejdsmiljørepræsentant, TR og leder kan løfte samarbejdet i dialog med kollegerne. MEDskabelse i forandringsprocesser sker, når TRIOen samarbejder om kerneopgaven og et sundere arbejdsmiljø. BUPL Hovedstaden, Lersø Parkallé 42-44, København, Danmark BUPL

Spørgsmål

Erik Hausle Steppat
ers@bupl.dk

Relaterede arrangementer

Arbejdsmiljøværksted: Konflikter – hvordan kan vi arbejde med løsninger? (Hovedstaden)

Vi er forskellige, og derfor skal vi gøre os umage for at forstå hinanden, så konflikter kan løses fremfor at udvikle sig.

  • 02.03.2018
  • Kl. 09.00-16.00
  • HOVEDSTADEN