AMR: Temadag om din rolle i det strategiske arbejdsmiljøarbejde - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

AMR: Temadag om din rolle i det strategiske arbejdsmiljøarbejde


Hvad er din rolle i det strategiske arbejdsmiljøarbejde? Hvem kan du samarbejde med om indflydelse på gode holdbare løsninger på hverdagsudfordringer?


Dette og meget andet, sætter vi fokus på til en fælles temadag for alle AMR’ere i FOA Nordsjælland, BUPL Nordsjælland, DSR Kreds Hovedstaden, Socialpæda-gogerne Nordsjælland, Danmarks Lærerforenings kredse i Allerød, Hørsholm og Fredensborg, samt HK Hovedstaden.

Der bliver rig mulighed for at drøfte dit strategiske arbejdsmiljøarbejde med kolleger både fra samme arbejdsområde, men også fra samme kommune/region.

Temadagen vil være et mix af oplæg og gruppearbejde, som vil komme godt rundt om både de udfordringer, du kan møde som AMR, men også give dig blod på tanden til at gå hjem og arbejde med strategisk arbejdsmiljøarbejde.

Vel mødt til en spændende dag om og for jer, og jeres vigtige arbejde!

Læs programmet til AMR-heldagsmøde

 

Tid og sted

 • Fredag den 15. november 2019
 • Kl.09.00 - 15.30
 • FOA NORDSJÆLLAND, FREDERIKSVÆRKSGADE 10, HILLERØD
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 3. november 2019 00:00.
  fjs@bupl.dk
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-11-15 09:00:00 2019-11-15 15:30:00 Europe/Copenhagen AMR: Temadag om din rolle i det strategiske arbejdsmiljøarbejde Hvad er din rolle i det strategiske arbejdsmiljøarbejde? Hvem kan du samarbejde med om indflydelse på gode holdbare løsninger på hverdagsudfordringer? FOA NORDSJÆLLAND, FREDERIKSVÆRKSGADE 10, HILLERØD BUPL

  Spørgsmål

  Freja Stevenson
  Udviklingskonsulent
  Mobil +45 29 69 81 00
  Email fjs@bupl.dk