Log ind

ARRANGEMENTER

Sydjylland: Kick-off konference for AMR


Kom og få inspiration og sparring til din opgave som AMR. Du kan samtidig få indflydelse på kommende tiltag fra din fagforening.


På kick-off konferencen for AMR’er har du mulighed for at høre et spændende og inspirerende foredrag med masser af konkrete og brugbare værktøjer. Der er også mulighed for sparring med dine AMR-kolleger og for at få indflydelse på, hvilke tiltag BUPL Sydjylland skal lave for arbejdsmiljørepræsentanter i den kommende periode.

 

Program for dagen:

Obs. programmet er foreløbigt.

08.30 Tjek ind og morgenmad

09.00 Åbning og introduktion ved BUPL Sydjylland

Snak ved bordene/sidepersonen. På bordene/stolene vil der ligger nogle spørgsmål vedr. arbejdsmiljø/AMR-rolle og -opgaver, som deltagerne kan drøfte med hinanden.

10.00 Kulturbærer i en forandringstid /Tommy Krabbe

Arbejdsmiljørepræsentanter samt andre kulturbærere risikerer ofte at føle sig som en lus mellem to negle, når forandringerne trykker. Det er svært at være både loyal over for ledelsen og medarbejderne på samme tid. Og det er netop på et tidspunkt, hvor der er ekstra meget brug for det. Det kan være en både frustrerende og stressende situation for de ildsjæle, der påtager sig den vigtige opgave.

I denne workshop sætter Tommy Krabbe blandt andet fokus på, hvad der sker, hvis vi bare lader forandringerne gå deres gang. Helt naturlige aspekter af mennesket gør nemlig, at det kan gå ud over både sammenholdet og løsningen af kerneopgaven – hvilket igen skaber et dårligere arbejdsmiljø og mindre tillid. Heldigvis er der jo også noget, enhver kulturbærer kan gøre både i forhold til kollegerne og ledelsen. Der er tale om en større forståelse af kommunikation, mennesker og organisation – og også meget konkrete redskaber.

13.00 Frokost

13.45 Tema: Få værdi ud af dine AMR-opgaver i MED/AMO

14.30 Walk and talk

To og to drøfter I, hvilke tiltag BUPL Sydjylland skal iværksætte til understøttelse af lokale/kommunebaserede AMR-netværk.

15.00 Opsamling i plenum og evaluering af dagen

15.45 Tak for  i dag.

 

Målgruppe:

Konferencen er kun for arbejdsmiljørepræsentanter i BUPL Sydjylland. Bemærk at der kun er plads til 50 deltagere, og tilmelding foregår derfor efter først til mølle-princippet.

 

Praktisk:

Det er gratis at deltage, og der er forplejning på dagen. Der er ikke vikardækning i forbindelse med arrangementet.

Læs mere om foredragsholder Tommy Krabbe her: tommykrabbe.dk

Tid og sted

 • Torsdag den 7. oktober 2021
 • Kl.08.30 - 15.45
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 30. september 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-10-07 08:30:00 2021-10-07 15:45:00 Europe/Copenhagen Sydjylland: Kick-off konference for AMR Kom og få inspiration og sparring til din opgave som AMR. Du kan samtidig få indflydelse på kommende tiltag fra din fagforening. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  For spørgsmål om indhold:
  Michael Rosenberg
  mir@bupl.dk

  For spørgsmål om tilmelding:
  Rikke Anette Hille
  rah@bupl.dk