Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST – Aktivitetsdag: Skrot Budgetloven


OBS: ARRANGEMENTET ER AFLYST I FORHOLD TIL SMITTERISIKO VED CORONAVIRUS: I forbindelse med revision af budgetloven kaster vi alle kræfter ind på at få budgetloven skrottet – tilmeld dig facebook-eventet her og følg med. #Skrotbudgetloven er et græsrodsinitiativ. Alle organisationer, fagforeninger, initiativer og foreninger kan tilslutte sig. Skriv til info@skrotbudgetloven.dk


Velfærden er presset. Det gælder også pædagogernes arbejde med børn, unge og voksne. Du kender det sikkert fra din hverdag.

Den væsentligste årsag til den manglende sammenhæng mellem opgaver og ressourcer er budgetloven, som blev indført i 2012 under Helle Thorning Schmidts regeringsperiode. Nu skal loven revideres. Derfor har fagbevægelsen i Hovedstadsområdet indkaldt til en aktivitetsdag, hvor du kan være med til at fortælle politikerne, at velfærden ikke kan vente længere på flere ressourcer.

Den tidligere SRSF-regering og de borgerlige partier, der står bag budgetloven, skal i marts 2020 revidere loven. Budskabet herfra er ganske enkelt – “SKROT budgetloven”.
Budgetloven har siden 2012 holdt den kommunale og regionale økonomi i benlås, og indskrænket kommuner og regioners økonomiske råderum.
Den økonomiske benlås har betyde markant færre midler til velfærd. På trods af stigende antal ældre og flere børn i samfundet, har mange kommuner skåret i budgetterne til ældrepleje og daginstitutioner.
I forbindelse med revision af budgetloven kaster vi alle kræfter ind på at få budgetloven skrottet – tilmeld dig facebook-eventet her og følg med.
#Skrotbudgetloven er et græsrodsinitiativ. Alle organisationer, fagforeninger, initiativer og foreninger kan tilslutte sig. Skriv til info@skrotbudgetloven.dk

Tilmelding via facebook-event https://www.facebook.com/events/975472396244847/

Tid og sted

  • Lørdag den 14. marts 2020
  • Kl.13.00 - 14.00
  • Bertel Thorvaldsens Plads, København, Danmark
  • Tilføj begivenhed til kalender 2020-03-14 13:00:00 2020-03-14 14:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST – Aktivitetsdag: Skrot Budgetloven OBS: ARRANGEMENTET ER AFLYST I FORHOLD TIL SMITTERISIKO VED CORONAVIRUS: I forbindelse med revision af budgetloven kaster vi alle kræfter ind på at få budgetloven skrottet – tilmeld dig facebook-eventet her og følg med. #Skrotbudgetloven er et græsrodsinitiativ. Alle organisationer, fagforeninger, initiativer og foreninger kan tilslutte sig. Skriv til info@skrotbudgetloven.dk Bertel Thorvaldsens Plads, København, Danmark BUPL

    Spørgsmål

    Erik Hausle Steppat