Log ind

ARRANGEMENTER

Årsnorm eller månedsnorm? – medlemsmøde i Kolding


Skal BUPL forsøge at lave en aftale om årsnorm med Kolding Kommune? Det gør en forskel for dig som pædagog, og derfor kan du påvirke beslutningen via din TR. Kom til medlemsmøde og få mere viden om, hvad normerne betyder for din hverdag.


Målgruppe: Alle BUPL-medlemmer er velkomne, men mødet er fortrinsvis rettet mod medlemmer i Kolding Kommune.

Mandag den 19. februar har du mulighed for at komme til medlemsmøde hos BUPL Sydjylland.

Jeres tillidsrepræsentant skal på TR-mødet i marts give mandat til, om BUPL skal forsøge at lave en aftale om årsnorm med Kolding Kommune.

Der er forskel på, om I arbejder på månedsnorm, som er tilfældet nu, eller årsnorm, som måske bliver en mulighed. Der er blandt andet forskel på antal timer i arbejdsplanen hen over året, afspadsering, forberedelse osv.

Vi vil gerne klæde jer på så godt som muligt og give jer den viden, der skal til, for at I kan tage en beslutning og give mandat til jeres TR.

Vi serverer kaffe, the, frugt og kage

Vi håber på stor deltagelse.

Tid og sted

 • Mandag den 19. februar 2018
 • Kl.16.00 - 18.00
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 16b, 6000 Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 15. februar 2018 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-02-19 16:00:00 2018-02-19 18:00:00 Europe/Copenhagen Årsnorm eller månedsnorm? – medlemsmøde i Kolding Skal BUPL forsøge at lave en aftale om årsnorm med Kolding Kommune? Det gør en forskel for dig som pædagog, og derfor kan du påvirke beslutningen via din TR. Kom til medlemsmøde og få mere viden om, hvad normerne betyder for din hverdag. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 16b, 6000 Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål

  Tina Schack Jensen 
  Fællestillidsrepræsentant (FTR)
  Mail: tsj@bupl.dk