Log ind

ARRANGEMENTER

Halvdagskursus: Grundlag for pædagogfaglighed i fritid og skole


Med skolereformen blev pædagogernes opgave og rolle forandret. Hvad betyder det for pædagogernes faglighed? Og hvilken betydning har det for fritidspædagogikken?


I skolen skal pædagogerne sammen med lærerne bidrage til elevernes læring, udvikling og trivsel som en aktiv, ligeværdig part. Det kræver, at pædagogerne selv og lærerne er bevidste om pædagogernes faglighed, og at alle er opmærksomme på, at de to professioner bidrager med noget forskelligt og sammen skal skabe noget nyt.

Pædagoger har en særlig tradition for at møde børn og unge i rum, der bidrager til deres dannelse, udvikling og trivsel. Men hvad er det for en faglighed, pædagoger repræsenterer i mødet og arbejdet med børn og unge mellem fritid og skole? De spørgsmål stiller Mette Stæhr, der vil indkredse og give bud på denne faglighed. Ikke mindst fordi den er unik – og et kendetegn for den pædagogiske profession.

Med udgangspunkt i pædagogfaglighedens unikke karakter giver Mette inspiration til arbejdet på skole- og fritidsområdet og inviterer samtidig til en diskussion om de danske pædagogiske traditioner og deres betydning for den pædagogiske profession.

Oplægget vil tage udgangspunkt i rapporten: ’Grundlag for pædagogfaglighed i fritid og skole’, udarbejdet af Mette Stæhr og Trine Ankerstjerne.

Oplægsholder: Mette Stæhr

Pris: Gratis

Målgrupppe: Medlemmer af BUPL Midtsjællland.

Forplejning:

Der serveres morgenmad fra kl. 8.30-9.00.

Tid og sted

 • Torsdag den 3. oktober 2019
 • Kl.08.30 - 12.00
 • bupl midt
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 27. september 2019 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-10-03 08:30:00 2019-10-03 12:00:00 Europe/Copenhagen Halvdagskursus: Grundlag for pædagogfaglighed i fritid og skole Med skolereformen blev pædagogernes opgave og rolle forandret. Hvad betyder det for pædagogernes faglighed? Og hvilken betydning har det for fritidspædagogikken? bupl midt BUPL

  Spørgsmål

  Pia Ungstrup Petersen
  Næstformand, faglig sekretær
  Direkte: +45 35 46 57 92
  Mobil: +45 24 28 74 95

  Susie Møller
  Sekretær, webredaktør
  Direkte: +45 35 46 57 98
  Mail: midt@bupl.dk