Turn Around for ledige over 50


Er man særligt udsat, hvis man mister jobbet, efter man har rundet de 50? Måske, men ikke nødvendigvis. Mange af de negative forudsigelser bygger på myter og fordomme. Og dem vil vi gerne se nærmere på sammen med dig


Opdateret d. 06. februar 2019

Projekt “+50 Turn Around” er målrettet ledige og opsagte voksne over 50 år, som nu skal videre i et nyt job – i eller udenfor eget fagområde.

Vi har samlet den eksisterende viden og ekspertise på området og har på den baggrund tilrettelagt en række forløb af tre ugers varighed med opfølgning, der giver dig det bedst mulige afsæt til at komme videre i job.

Lad os bare afsløre, at hvis du er under 60 år, er dine odds langt bedre, end de fleste tror. Selv hvis du er over 60 år, er der rigtig gode muligheder for at komme i job igen, hvis du griber det rigtigt an.

Turn Around giver dig mulighed for at møde kolleger i samme situation. Sammen arbejder vi med kompetenceafklaring, jobsøgningsredskaber, sparring, selvindsigtstest og sidst, men ikke mindst laver vi sammen en individuel kortlægning af, hvilke muligheder dit videre arbejdsliv byder på. Undervejs får du tilbudt inspiration og sparring fra eksperter i rekruttering, arbejdsgivere indenfor dit eget fagområde og folk fra andre fagområder end dit eget.

Der har foreløbigt været syv forløb i Købehavn, Slagelse og Århus.

Turn Around er udviklet i et samarbejde mellem de tre a-kasser BUPL-A, Lærernes A-kasse og DSA og har fået 2,5 mio. kr. i støtte fra seniorpuljen under Beskæftigelsesministeriet. Projektet løber over to år, og bevillingen rækker til at gøre noget helt særligt for i alt 400 ledige over 50 år.