Nyt perspektiv – for ledige over 50


Nyt Perspektiv på dit arbejdsliv – er et forløb for ledige over 50.


Opdateret d. 12. august 2020

Er man særligt udsat, hvis man mister jobbet, efter man har rundet de 50? Måske, men ikke nødvendigvis. Mange af de negative forudsigelser bygger på myter og fordomme. Og dem vil vi gerne se nærmere på sammen med dig

Projekt ”Nyt Perspektiv på dit arbejdsliv” er målrettet ledige og opsagte over 50 år, som nu skal videre i et nyt job – i eller udenfor eget fagområde.

Vi har tilrettelagt en række workshop af fem dages varighed med op til 8 individuelle samtaler, for at give dig det bedst mulige afsæt til at komme videre i job. Lad os bare afsløre, at hvis du er under 60 år, er dine odds langt bedre, end de fleste tror. Selv hvis du er over 60 år, er der rigtig gode muligheder for at komme i job igen, hvis du griber det rigtigt an.

Nyt Perspektiv på dit arbejdsliv giver dig mulighed for at møde kolleger i samme situation. Sammen arbejder vi med kompetenceafklaring, jobsøgningsredskaber, sparring og sidst, men ikke mindst laver vi sammen en individuel kortlægning af, hvilke muligheder dit videre arbejdsliv byder på. Undervejs får du tilbudt inspiration og sparring indenfor dit eget fagområde og fra folk fra andre fagområder end dit eget.

Planlagte / gennemførte forløb:

København maj 2019,
Århus september 2019
Aalborg Oktober 2019
København februar 2020
Ballerup april 2020 – aflyst pga Corona
Odense april/maj 2020 – aflyst pga Corona
København september 2020
Odense november 2020
Århus januar 2021

Kontakt a-kassens jobteam for at høre mere.

Nyt Perspektiv på dit arbejdsliv er udviklet i et samarbejde mellem fire a-kasser, nemlig BUPL-A, Lærernes A-kasse, SL og DSA og har fået midler til projektet fra seniorpuljen under Beskæftigelsesministeriet. Projektet løber over to år, og bevillingen rækker til at gøre noget helt særligt for i alt 300 ledige over 50 år.