I job igen


Hvis du er kommet i job den 1. i måneden, skal du afmelde dig på jobnet.dk den 1. i måneden. Men hvis du er kommet i job midt i måneden, skal du vente med at afmelde dig på jobnet.dk til den 1. i den efterfølgende måned – ellers kan det gå ud over dine dagpenge. Fx – hvis du kommer i job 1/10, skal du afmelde dig 1/10. Hvis du har job fra 15/10, skal du vente med at afmelde dig til 1/11.


Opdateret d. 10. september 2019
  • Hvis du ikke længere skal have dagpenge, fordi du er kommet i job, skal du afmelde dig på jobnet.dk den 1. i den efterfølgende måned.
  • På grund af en systemfejl i modregningsreglerne er det vigtigt, at du ALTID afmelder dig den 1. i den efterfølgende måned – også selv om du måske begynder i dit nye job først, midt i eller sidst i måneden. Hvis du fx afmelder dig midt i måneden (fordi du begynder i dit nye job midt i måneden), kan det gå ud over dine dagpenge for den første halvdel af måneden.
  • Husk at udfylde dit sidste dagpengekort. Det skal du gøre i BUPL’s Digitale A-kasse, som du plejer.
  • Hvis du stadig skal have supplerende dagpenge, fordi dit nye job ikke er på fuld timetal, skal du fortsat være tilmeldt jobcenteret, stå til rådighed og være aktivt jobsøgende. Vær opmærksom på, at du kun kan få supplerende dagpenge i 30 uger, og vær opmærksom på, at du skal kunne tage et andet job med flere timer med dags varsel, hvilket måske betyder, at du skal have en frigørelsesattest hos din nye arbejdsgiver. Reglerne for supplerende dagpenge er lidt komplicerede, og der er vigtige frister, der skal overholdes. Læs mere om supplerende dagpenge her.

Held og lykke med det nye job 🙂