Hvor meget får jeg i efterløn?


Hvor meget du får udbetalt i efterløn afhænger af, hvornår du er før, hvornår du går på efterløn og en række af dine personlige forhold, herunder dine pensionsforhold.


Opdateret d. 20. august 2018

Den nemmeste og hurtigste måde at finde ud af, hvor meget du får i efter løn er, at bruge Efterlønsberegneren. Undervejs skal du oplyse om dine pensionsforhold – svarene på disse spørgsmål kan du finde på Pensionsinfo.

Eller læs mere om de regler, der gælder for din årgang i vores efterlønspjecer.

Modregning for dine pensionsopsparinger

I visse tilfælde sker der en modregning i din efterløn, hvis du har en pensionsopsparing. Hvordan modregningen sker for dig, afhænger af dine personlige forhold – herunder af, hvornår du er født, og hvornår du derfor når din efterlønsalder. Brug vores pjecer til at se, hvilke regler der gælder for dig.

Fortæl os straks når der er ændringer i dine pensionsforhold

Hvis du får løbende udbetalinger af din pension, samtidig med at du er på efterløn, er det ikke ualmindeligt, at der sker ændringer eller reguleringer af din pensionsudbetaling, mens du er på efterløn. Det er vigtigt, at du straks giver a-kassen besked om disse ændringer / reguleringer for at undgå fejludbetalinger.