Hvor meget får jeg i efterløn?


Hvor meget du får udbetalt i efterløn afhænger af, hvornår du er før, hvornår du går på efterløn og en række af dine personlige forhold, herunder dine pensionsforhold.


Opdateret d. 20. august 2020

Den nemmeste og hurtigste måde at finde ud af, hvor meget du får i efter løn er, at bruge Efterlønsberegneren. Undervejs skal du oplyse om dine pensionsforhold – svarene på disse spørgsmål kan du finde på Pensionsinfo.

Eller læs mere om de regler, der gælder for din årgang i vores efterlønspjecer.

Modregning for dine pensionsopsparinger

Hvis du har en pensionsopsparing, sker der typisk en modregning i din efterløn. Hvordan modregningen sker for dig, afhænger af dine personlige forhold – herunder af, hvornår du er født, og hvornår du derfor når din efterlønsalder. Brug vores pjecer og/eller efterlønsberegneren til at se, hvilke regler der gælder for dig.

Pensionsinfo og på PBU’s hjemmeside kan du finde oplysninger om dine pensionsordninger.

Fortæl os straks når der er ændringer i dine pensionsforhold

Hvis du får løbende udbetalinger af din pension, samtidig med at du er på efterløn, er det ikke ualmindeligt, at der sker ændringer eller reguleringer af din pensionsudbetaling, mens du er på efterløn. Derfor er det vigtigt, at du straks giver a-kassen besked om disse ændringer / reguleringer i dine pensionsforhold for at undgå fejludbetalinger.