Opfølgningsmøder og frivillige arrangementer


Som medlem af BUPL-A kan du altid få relevant sparring og hjælp til din jobsøgning. Her kan du se nogle af de temaer, vi løbende tilbyder som onlinemøde, som du kan vælge imellem. Du kan deltage i vores tilbud, uanset om du er ledig, opsagt, i arbejde eller bare nysgerrig.


Opdateret d. 21. oktober 2020

Du finder møderne i din digitale a-kasse under booking.

Når du har booket et møde, sender vi en besked med vejledning og link til Microsoft Teams. Du behøver derfor ikke installere det som app for at kunne deltage.

HUSK: at tilmelding til de frivillige arrangementer ikke tæller som et opfølgningsmøde med a-kassen.

Uopfordret jobsøgning, der virker!

Her får du en moderne jobsøgningsmetode og tilhørende værktøjer, så din uopfordrede jobsøgningsstrategi passer til de aktuelle jobåbninger. Vi ser på effektive mindset, metoder og værktøjer.

Fra drømmejob til jobplan

For dig, der er i fuld gang med jobsøgning. Du ved, hvad du kan og vil på den korte bane. Men hvad med din karriere? Hvad vil du huskes for, opleve og opnå? Jo hurtigere du laver din karrieredrøm om til en karriereplan, jo hurtigere kan du gøre den til virkelighed. Vi ser på effektive mindset, metoder og værktøjer.

Jobsamtalen

Guide til hvordan du forbereder dig til en jobsamtale – før, under og efter. Her får du hjælp til, hvordan du tøjler den værste nervøsitet og til din elevatortale samt tips til, hvordan du efterlader et indtryk, de kan huske. Vi taler også om de svære spørgsmål som fx opsigelse, stress, manglende referencer og huller i CV’et.
Husk at din fagforening kan hjælpe dig med lønspørgsmål før samtalen.

Undgå stress i din jobsøgning

Vi taler om at undgå stress i jobsøgningen og kommer ind på tidsrøvere og overspringshandlinger. Vi bruger livshjulet som redskab til at se på balancer og ubalancer – og på hvilke ting og aktiviteter, der kan give glæde og overskud i din hverdag.

Den målrettede jobansøgning

Vi hjælper dig med at gøre din ansøgning og dit CV helt skarpt i forhold til de job, som du søger. Praksisfortællinger er bl.a. med til at vise, hvordan din faglighed kommer i spil på arbejdspladsen. Derudover får du gode tips til bl.a. jobansøgningens indhold og opbygning.

Sæt ord på dine kompetencer

Bliv mere bevidst om egne kompetencer. Få flere ord til at beskrive hvad du kan, og hvordan du ”sælger” det – i både ansøgning og til jobsamtalen.
Få de gode eksempler og historier frem i bevidstheden og fælles refleksion over ”hvad kan jeg som pædagog” og om hvordan det pædagogiske felt breder sig ud.

Motivation i din jobsøgning

Bliv mere bevidst om din motivation og hvorledes du optimerer og vedligeholder den. Der vil være fælles dialog og refleksion og fokus på alt, det som styrker din personlige gennemslagskraft.