Seneste pressemeddelelser

Vil du have BUPL's pressemeddelelser i din inbox?
Send navn og e-mailadresse til buplpresse@bupl.dk, så sender vi nye pressemeddelelser til dig.

Pressemeddelelse: Massivt pres på daginstitutioner

13-02-17

Pressemeddelelse: Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af nyfødte børn er steget med seks procent i 2016. Det kræver massiv oprustning i vuggestuerne, siger BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Kommuner slagter fritidsinstitutioner i 2017

02-02-17

Pressemeddelelse: Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at kommunerne skærer 300 millioner kroner på budgettet på SFO’er og klubber. En ren massakre på børns fritid, advarer BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Flere kommuner svigter udsatte børn

31-01-17

Pressemeddelelse: Blot fire ud af 10 kommuner prioriterer flere pædagoger til udsatte børn, viser tal fra KORA. Så er det svært for pædagogerne at bryde den negative sociale arv, siger BUPL-formand Elisa Bergmann

Pressemeddelelse: KL's dagtilbudsudspil vil give mere kommunalt bureaukrati

17-01-17

Pressemeddelelse: KL offentliggør i dag udspillet 'Godt på vej - Dagtilbuddets betydning' som et indspark til mere kvalitet på dagtilbudsområdet. BUPL´s formand Elisa Bergmann ser positivt på, at KL melder ud, at 0-6 årsområdet har afgørende betydning og derfor kræver en klar prioritering, både på nationalt og kommunalt niveau.

Pressemeddelelse: Fremtidens vindere skabes i vuggestuen

01-01-17

Pressemeddelelse: Lars Løkke Rasmussen vil skabe flere vindere. Sæt ind allerede i vuggestuen, siger BUPL-formand Elisa Bergmann om nytårstalen.

Elisa Bergmann genvalgt som formand for BUPL

03-12-16

Pædagogernes formand hedder fortsat Elisa Bergmann. Hun blev lørdag genvalgt på BUPL's kongres med stående klapsalver uden modkandidater.

Pressemeddelelse: Vigtigt med pædagoger i daginstitutionerne

01-12-16

Pressemeddelelse: Fire ud af fem danskere ønsker ansatte med høj faglig viden om børn i daginstitutionerne. Det til trods er det kun 59 procent af de ansatte, der har en pædagoguddannelse

Pressemeddelelse: Kommune vil have skoleledere til at styre vuggestuer

01-12-16

Pressemeddelelse: Lolland Kommune underkender betydningen af pædagogfaglig ledelse i vuggestuer og børnehaver. Grotesk beslutning og skidt for børnene, siger BUPL’s Lederforening.

Pressemeddelelse: Børnene bliver igen kastebolde i ministerrokade

28-11-16

Pressemeddelelse: Regeringen rykker 0-6 års området væk fra undervisningsministeriet, selv om der står i det nye regeringsgrundlag, at man vil styrke overgangen fra dagtilbud til skole. Det ærgrer BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Børnene må vente en omgang

27-11-16

Pressemeddelelse: I det nye regeringsgrundlag må børnene afvente højere kvalitet i dagtilbuddene til regeringens reformudspil i 2017. BUPL glæder sig til gengæld over pulje til de svageste skolebørn.