Seneste pressemeddelelser

Vil du have BUPL's pressemeddelelser i din inbox?
Send navn og e-mailadresse til buplpresse@bupl.dk, så sender vi nye pressemeddelelser til dig.

Pressemeddelelse: Vigtigt med flere pædagoger til udsatte børn

26-04-17

Pressemeddelelse: Sociale normeringer bliver en del af regeringens udspil til en dagtilbudsreform. Det er et vigtigt skridt på vejen til at sikre større social mobilitet, siger BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Reform skal gøre op med meningsløs dokumentation i børnehaven

04-04-17

Pressemeddelelse: Regeringen er på vej med en reform af den offentlige sektor. Fint at få ryddet ud i meningsløst papirarbejde, men pas på med benchmark af daginstitutioner, siger BUPL.

Pressemeddelelse: Indsats for bedre arbejdsmiljø har slået fejl

30-03-17

Pressemeddelelse: Beskæftigelsesministeriet nedsætter nyt ekspertudvalg i erkendelse af, at det går den forkerte vej med danskernes arbejdsmiljø. Især pædagoger lider under dårligt arbejdsmiljø, så BUPL kræver handling lige nu og her.

Pressemeddelelse: Pædagoger står alene med 17 børn

28-03-17

Pressemeddelelse. Tre ud af fire pædagoger står ofte helt alene med børnegruppen, viser ny undersøgelse fra BUPL. Det er kun ganske få timer om dagen, at der er fuld bemanding på stuen.

Pressemeddelelse: Folkeskolen må ikke blive gidsel i en politisk kamp

19-03-17

Pressemeddelelse: BUPL og Skole & Forældre bakker op om, at KL vil inddrage Danmarks Lærerforening i samarbejdet om folkeskolen. Lærerne er nemlig helt centrale for det fremtidige arbejde for en stærk folkeskole.

Pressemeddelelse: BUPL’s Lederforening har fået ny formand

16-03-17

Pressemeddelelse: Eva Munck er blevet valgt som ny formand for BUPL’s Lederforening. Hun overtager stafetten efter Sanne Lorentzen, der stopper efter seks år på posten.

Pressemeddelelse: Flere private daginstitutioner og skoler skal have overenskomst

01-03-17

Pressemeddelelse: Antallet af private daginstitutioner og skoler er støt voksende, men mange af dem har ingen overenskomst. Det giver ringere vilkår for både børn og ansatte, mener BUPL, som nu vil gøre noget ved problemet.

Pressemeddelelse: Massivt pres på daginstitutioner

13-02-17

Pressemeddelelse: Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af nyfødte børn er steget med seks procent i 2016. Det kræver massiv oprustning i vuggestuerne, siger BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Kommuner slagter fritidsinstitutioner i 2017

02-02-17

Pressemeddelelse: Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at kommunerne skærer 300 millioner kroner på budgettet på SFO’er og klubber. En ren massakre på børns fritid, advarer BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Flere kommuner svigter udsatte børn

31-01-17

Pressemeddelelse: Blot fire ud af 10 kommuner prioriterer flere pædagoger til udsatte børn, viser tal fra KORA. Så er det svært for pædagogerne at bryde den negative sociale arv, siger BUPL-formand Elisa Bergmann