Seneste pressemeddelelser

Vil du have BUPL's pressemeddelelser i din inbox?
Send navn og e-mailadresse til buplpresse@bupl.dk, så sender vi nye pressemeddelelser til dig.

Pressemeddelelse: KL's dagtilbudsudspil vil give mere kommunalt bureaukrati

17-01-17

Pressemeddelelse: KL offentliggør i dag udspillet 'Godt på vej - Dagtilbuddets betydning' som et indspark til mere kvalitet på dagtilbudsområdet. BUPL´s formand Elisa Bergmann ser positivt på, at KL melder ud, at 0-6 årsområdet har afgørende betydning og derfor kræver en klar prioritering, både på nationalt og kommunalt niveau.

Pressemeddelelse: Fremtidens vindere skabes i vuggestuen

01-01-17

Pressemeddelelse: Lars Løkke Rasmussen vil skabe flere vindere. Sæt ind allerede i vuggestuen, siger BUPL-formand Elisa Bergmann om nytårstalen.

Elisa Bergmann genvalgt som formand for BUPL

03-12-16

Pædagogernes formand hedder fortsat Elisa Bergmann. Hun blev lørdag genvalgt på BUPL's kongres med stående klapsalver uden modkandidater.

Pressemeddelelse: Vigtigt med pædagoger i daginstitutionerne

01-12-16

Pressemeddelelse: Fire ud af fem danskere ønsker ansatte med høj faglig viden om børn i daginstitutionerne. Det til trods er det kun 59 procent af de ansatte, der har en pædagoguddannelse

Pressemeddelelse: Kommune vil have skoleledere til at styre vuggestuer

01-12-16

Pressemeddelelse: Lolland Kommune underkender betydningen af pædagogfaglig ledelse i vuggestuer og børnehaver. Grotesk beslutning og skidt for børnene, siger BUPL’s Lederforening.

Pressemeddelelse: Børnene bliver igen kastebolde i ministerrokade

28-11-16

Pressemeddelelse: Regeringen rykker 0-6 års området væk fra undervisningsministeriet, selv om der står i det nye regeringsgrundlag, at man vil styrke overgangen fra dagtilbud til skole. Det ærgrer BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Børnene må vente en omgang

27-11-16

Pressemeddelelse: I det nye regeringsgrundlag må børnene afvente højere kvalitet i dagtilbuddene til regeringens reformudspil i 2017. BUPL glæder sig til gengæld over pulje til de svageste skolebørn.

Pressemeddelelse: BUPL’s Lederforening skal have ny formand

24-11-16

Pressemeddelelse: Efter seks år som leder af BUPL’s Lederforening har Sanne Lorentzen valgt ikke at genopstille. Hun er stolt over den position, som lederforeningen har fået blandt samarbejdspartnere og ledere.

Pressemeddelelse: Finanslov løfter børneområdet med 580 millioner kroner

18-11-16

Pressemeddelelse: Regeringen og støttepartierne i blå blok har vedtaget en finanslov, der giver et løft til børneområdet. Et lille skridt på vej mod en genopretning af normeringerne, siger BUPL.

Pressemeddelelse: Satspuljeaftale styrker hjælpen til sårbare og udsatte børn

04-11-16

Pressemeddelelse: Et politisk flertal har fundet 943,3 millioner kroner i den nye satspuljeaftale, hvor en stor del af pengene går til udsatte børn og unge. Positivt med et tiltrængt løft, mener BUPL.