Seneste pressemeddelelser

Vil du have BUPL's pressemeddelelser i din inbox?
Send navn og e-mailadresse til buplpresse@bupl.dk, så sender vi nye pressemeddelelser til dig.

Pressemeddelelse: Pædagoger og lærere mangler tid til samarbejde i skolen

15-05-17

Pressemeddelelse: Fire ud af fem lærere bruger under et kvarter om ugen på fælles forberedelse sammen med pædagoger, viser ny rapport fra EVA. Skab bedre rammer for samarbejdet, mener BUPL.

Pressemeddelelse: Børnetallet stiger med 56.000 børn frem mod 2025

10-05-17

Pressemeddelelse: Der bliver brug for 8500 flere pædagoger frem mod 2025 for at følge med det stigende børnetal

Pressemeddelelse: Pædagoguddannelsen står foran et tiltrængt løft

04-05-17

Pressemeddelelse: Nyt bevillingssystem vil hæve kvaliteten på landets pædagoguddannelser. Det ligger fint i tråd med den stigende anerkendelse af pædagogers faglighed, mener BUPL.

Pressemeddelelse: Nyt udspil styrker fagligheden i daginstitutionerne

27-04-17

Pressemeddelelse: Børneminister Mai Mercado (K) lancerede i dag regeringens udspil til en dagtilbudsreform. Den nye pædagogiske læreplan bygger på det brede læringsbegreb og er et skridt væk fra skolificering i daginstitutionerne.

Pressemeddelelse: Vigtigt med flere pædagoger til udsatte børn

26-04-17

Pressemeddelelse: Sociale normeringer bliver en del af regeringens udspil til en dagtilbudsreform. Det er et vigtigt skridt på vejen til at sikre større social mobilitet, siger BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Reform skal gøre op med meningsløs dokumentation i børnehaven

04-04-17

Pressemeddelelse: Regeringen er på vej med en reform af den offentlige sektor. Fint at få ryddet ud i meningsløst papirarbejde, men pas på med benchmark af daginstitutioner, siger BUPL.

Pressemeddelelse: Indsats for bedre arbejdsmiljø har slået fejl

30-03-17

Pressemeddelelse: Beskæftigelsesministeriet nedsætter nyt ekspertudvalg i erkendelse af, at det går den forkerte vej med danskernes arbejdsmiljø. Især pædagoger lider under dårligt arbejdsmiljø, så BUPL kræver handling lige nu og her.

Pressemeddelelse: Pædagoger står alene med 17 børn

28-03-17

Pressemeddelelse. Tre ud af fire pædagoger står ofte helt alene med børnegruppen, viser ny undersøgelse fra BUPL. Det er kun ganske få timer om dagen, at der er fuld bemanding på stuen.

Pressemeddelelse: Folkeskolen må ikke blive gidsel i en politisk kamp

19-03-17

Pressemeddelelse: BUPL og Skole & Forældre bakker op om, at KL vil inddrage Danmarks Lærerforening i samarbejdet om folkeskolen. Lærerne er nemlig helt centrale for det fremtidige arbejde for en stærk folkeskole.

Pressemeddelelse: BUPL’s Lederforening har fået ny formand

16-03-17

Pressemeddelelse: Eva Munck er blevet valgt som ny formand for BUPL’s Lederforening. Hun overtager stafetten efter Sanne Lorentzen, der stopper efter seks år på posten.