Seneste pressemeddelelser

Vil du have BUPL's pressemeddelelser i din inbox?
Send navn og e-mailadresse til buplpresse@bupl.dk, så sender vi nye pressemeddelelser til dig.

Pressemeddelelse: Folkeskolen må ikke blive gidsel i en politisk kamp

19-03-17

Pressemeddelelse: BUPL og Skole & Forældre bakker op om, at KL vil inddrage Danmarks Lærerforening i samarbejdet om folkeskolen. Lærerne er nemlig helt centrale for det fremtidige arbejde for en stærk folkeskole.

Pressemeddelelse: BUPL’s Lederforening har fået ny formand

16-03-17

Pressemeddelelse: Eva Munck er blevet valgt som ny formand for BUPL’s Lederforening. Hun overtager stafetten efter Sanne Lorentzen, der stopper efter seks år på posten.

Pressemeddelelse: Flere private daginstitutioner og skoler skal have overenskomst

01-03-17

Pressemeddelelse: Antallet af private daginstitutioner og skoler er støt voksende, men mange af dem har ingen overenskomst. Det giver ringere vilkår for både børn og ansatte, mener BUPL, som nu vil gøre noget ved problemet.

Pressemeddelelse: Massivt pres på daginstitutioner

13-02-17

Pressemeddelelse: Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af nyfødte børn er steget med seks procent i 2016. Det kræver massiv oprustning i vuggestuerne, siger BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Kommuner slagter fritidsinstitutioner i 2017

02-02-17

Pressemeddelelse: Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at kommunerne skærer 300 millioner kroner på budgettet på SFO’er og klubber. En ren massakre på børns fritid, advarer BUPL-formand Elisa Bergmann.

Pressemeddelelse: Flere kommuner svigter udsatte børn

31-01-17

Pressemeddelelse: Blot fire ud af 10 kommuner prioriterer flere pædagoger til udsatte børn, viser tal fra KORA. Så er det svært for pædagogerne at bryde den negative sociale arv, siger BUPL-formand Elisa Bergmann

Pressemeddelelse: KL's dagtilbudsudspil vil give mere kommunalt bureaukrati

17-01-17

Pressemeddelelse: KL offentliggør i dag udspillet 'Godt på vej - Dagtilbuddets betydning' som et indspark til mere kvalitet på dagtilbudsområdet. BUPL´s formand Elisa Bergmann ser positivt på, at KL melder ud, at 0-6 årsområdet har afgørende betydning og derfor kræver en klar prioritering, både på nationalt og kommunalt niveau.

Pressemeddelelse: Fremtidens vindere skabes i vuggestuen

01-01-17

Pressemeddelelse: Lars Løkke Rasmussen vil skabe flere vindere. Sæt ind allerede i vuggestuen, siger BUPL-formand Elisa Bergmann om nytårstalen.

Elisa Bergmann genvalgt som formand for BUPL

03-12-16

Pædagogernes formand hedder fortsat Elisa Bergmann. Hun blev lørdag genvalgt på BUPL's kongres med stående klapsalver uden modkandidater.

Pressemeddelelse: Vigtigt med pædagoger i daginstitutionerne

01-12-16

Pressemeddelelse: Fire ud af fem danskere ønsker ansatte med høj faglig viden om børn i daginstitutionerne. Det til trods er det kun 59 procent af de ansatte, der har en pædagoguddannelse