TRÆF17 for tillidsrepræsentanter på skole- og fritidsområdet

WEB_500x242

BUPL holder træf for dig, der er tillidsrepræsentant på skole- og fritidsområdet tirsdag d. 30. maj 2017.

Brug en spændende dag med dine TR-kollegaer fra hele landet. På træffet kan du få input til din rolle som tillidsrepræsentant og deltage i workshops og debatter om pædagogers arbejde i skole og fritid. Bliv inspireret af faglige og pædagogiske temaer og kom med input til de dagsordener, som BUPL skal kæmpe for.

TRÆF17 afholdes tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 10-16 på konferencecenter
ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C (lige ved siden af Odense Banegård).

Program:

  • Mød bl.a. BUPL’s formand Elisa Bergmann, formanden for skolelederforeningen Claus Hjortdal, formanden for Børne og kulturchefforening Jan Henriksen og en række meningsdannere, der har sat vilkårene for skolepædagogerne på dagsordenen.

  • Besøg markedspladsen og få input til dit arbejde som tillidsrepræsentant og til dit pædagogiske arbejde på skolen. Du kan deltage i workshops, deltage i diskussioner, blive inspireret af faglige og pædagogiske temaer, og få lejlighed til at komme med input til de emner, som BUPL skal sætte højt på dagsordenen.

  • Brug din indflydelse som TR og giv dit bud på, hvordan vi i BUPL kan sætte endnu mere fokus på, hvilke udfordringer du f.eks. ser i pædagog-lærer-samarbejdet og hvilke problemstillinger, du møder i din hverdag på skole-og fritidsområdet. Hvordan kan vi sammen sikre et godt samarbejde for alle ansatte i skole og fritid.

Der vil være kaffe og brød til dig fra kl. 9.30 og du får serveret frokost, te og kaffe i løbet af dagen.

Frikøb og transport
BUPL betaler for dit frikøb, når du deltager i TR-træffet. Du skal selv indgå aftale om at få tjenestefri hos din arbejdsgiver.

BUPL dækker dine transportudgifter. Vi forsøger at arrangere fælles transport til og fra Odense. Det hører du nærmere om, når du har tilmeldt dig. 

Tilmelding

Begrænsede pladser - skynd dig at tilmelde dig!

Tilmeldingsknap

| Senest opdateret 23-05-2017 |