Konference om pædagoger i skolen - Aalborg

Konferencen er for dig, der arbejder i forvaltningen, skoleledelsen eller er tillidsrepræsentant for pædagoger samt andre, der indgår i planlægningen.


Konferencen afholdes den 29. marts 2017 i Aalborg


BUPL og KL arrangerer i samarbejde med Skolelederforeningen, BUPL's Lederforening, UCC og UCSJ tre konferencer om pædagoger i skolen.

Konferencerne tager afsæt i et fælles overenskomstprojekt mellem BUPL og KL om hvordan pædagogernes kompetencer konkret kan bidrage til alle børns læring og trivsel.

Kom og hør praksiseksempler fra flere skoler, som på forskellige workshops vil fortælle om deres egne erfaringer med pædagogernes opgave i skoledagen.

Lektor på metropol, Andy Højholt, vil fortælle om vigtigheden af at inddrage pædagogernes erfaringer i skolen i forhold til elevers trivsel og læreprocesser. Og lektor på Syddansk Universitet, Søren Voxted, fortæller om faglig ledelse af faglige fællesskaber.

På dagen vil der foruden praksiseksemplerne og oplæg fra forskning, være workshops om erfaringerne med kompetenceudvikling af pædagoger i skolen, og workshops om, hvordan politiske mål kan understøtte pædagogernes opgaver i skolen.

Du kan læse om projektet og om eksempler fra praksis i den fælles udarbejdede pjece, 'Pædagoger i skolen - Eksempler fra praksis'.

Tilmeldingsfristen var 16. marts 2017.

Læs mere på KL's hjemmeside 

Pris
450,- + moms

| Senest opdateret 23-03-2017 |