Lønsikring for medlemmer af BUPL og BUPL's A-kasse

Ny kollektiv og solidarisk ordning fra 1. juli.

Lønsikring bliver en del af medlemsskabet af BUPL 1. juli 2017. Ordningen er obligatorisk, billig og sikrer, at ledige medlemmer bevarer typisk 80 procent af deres seneste indtægt. Så når dagpengereformen træder i kraft, træder BUPL til overfor ledige pædagoger.

Hvad er Lønsikring?
Som medlem af både BUPL og BUPL-A kan du få ret til Lønsikring, hvis du har ret til dagpenge. Du skal have været i arbejde og betalt til ordningen i 12 måneder, for at få penge fra Lønsikring. Men fra 1. juli til 1. november 2017 er nuværende og nye medlemmer omfattet af ordningen med det samme.

Hvad koster Lønsikring?
Du betaler 38 kr. om måneden til Lønsikring, som bliver opkrævet sammen med dit faglige kontingent. Lønsikring er fradragsberettiget, og derfor betaler du reelt kun 26 kr. om måneden. Du skal betale til Lønsikring, uanset om du er i arbejde eller er ledig. Du behøver ikke gøre noget for at blive tilmeldt, det sker automatisk. Vi sørger også for at indberette til SKAT, så du får fradraget.

Hvor meget får jeg i Lønsikring?
Det er nemt at se, hvad du får, når Lønsikring bliver lagt sammen med dine dagpenge. Dagpengene kan maksimalt udgøre 18.395 kr. om måneden for ledige, der er fuldtidsforsikret i BUPL-A og 12.263 kr. om måneden for deltidsforsikrede. Beregningen er kun vejledende. Den endelige beregning foretages af Lærerstandens Brandforsikring.

Ikke medlem?
Meld dig ind i BUPL og BUPL-A 

Guide til lønsikring
Hent en kort guide til lønsikring (pdf)

Lønsikring EKSTRA
Tjener du mere end 31.100 kr. om måneden nu, kan du købe Lønsikring EKSTRA. Det er en individuel ordning, som supplerer den kollektive Lønsikring. Har du allerede nu en individuel ordning, kan den overflyttes til Lærerstandens Brandforsikring. På den måde bevarer du din anciennitet. Kontakt Lærerstandens Brandforsikring for at høre mere om dine muligheder.

| Senest opdateret 18-05-2017 |
Meld dig ind i BUPL

BRUG FOR
HJÆLP?

Ring til os på 35 46 52 10

DEL
SIDEN