Arrangementer for ledere

Se alle BUPL's kurser, konferencer, møder og netværk for ledere. 

Nye kurser om børn og unge med angst

21-03-17

BUPL Fyn udbyder i samarbejde med UCL to fagspecifikke kursusforløb om børn og unge med angst i sensommeren og efteråret.

Konference om pædagoger i skolen - Aalborg

29-03-17

Konferencen er for dig, der arbejder i forvaltningen, skoleledelsen eller er tillidsrepræsentant for pædagoger samt andre, der indgår i planlægningen.

Lederkonferencen er aflyst

05-04-17

Debatten om målstyring er sluppet løs – og vi holder den i gang

Pædagogfaglig Leder og Meningsdanner

03-05-17

Er du pædagogfaglig leder? Brænder du for dit arbejde og det danske velfærdssamfund? Så lær at brænde igennem!

TRIO'en for trivsel

11-05-17

Arbejdsmiljøtræffet sætte fokus på, hvordan TRIO’en kan skabe trivsel og forebygge stress i hverdagen. Dette gør vi blandt andet ved at linke det psykiske arbejdsmiljø sammen med medarbejdernes muligheder for at udføre deres arbejdsopgaver.

Konference: Forældresamarbejdet i et relationelt og etisk perspektiv

24-05-17

Konference for pædagoger og ledere i BUPL Århus og BUPL Østjylland om forældresamarbejdet i et relationelt og etisk perspektiv. Få den nyeste viden omkring forældresamarbejde med fokus på forældres perspektiver, og hvordan vi skal blande os, når forældrene, børnene eller personalet har det svært.

BUPL Hovedstaden Arbejdsmiljøtræf: Tillid, kontrol, kerneopgave

21-11-17

Arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og ledere inviteres til arbejdsmiljøtræf om tillid, styring og ledelse. Mød Tine Øllgaard Bentzen, som har forsket i tillidsbaseret styring og ledelse i offentlige organisationer.