Fyraftensmøde: Musik Malle - Musik med ALLE

På dette fyraftensmøde sætter vi fokus på, hvordan sang, musik og bevægelsen i dagligdagen kan gøre en positiv forskel for børn.
I mødet med musikken er alle nemlig lige, og mangfoldigheden i børnenes forskelligheder vil opleves som en styrkelse af modet til at udfordres. I sidste ende betyder det, at børnene bliver bedre til at mestre livet.


Tid: Tirsdag d. 2. maj, kl. 18.00 - 20.30 (der serveres sandwich og vand fra kl. 17.30)

Sted: Magion, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted 

Målgruppe: Medlemmer af BUPL Sydjylland - også medlemmer, der arbejder på specialområdet. 


Bliv inspireret til at indtænke sang og musik i dit arbejde
På fyraftensmødet fortæller deltagere fra projekt 'Musik Malle' om projektet herunder processen og de pædagogiske overvejelser. De vil også sætte fokus på, hvordan musik og sang har forandret hverdagen for både børn og det pædagogiske personale. 

Du vil med garanti få inspiration til, hvordan du kan indtænke musik og sang i det pædagogiske arbejde i din institution.  

Projekt: 'Musik Malle'
Børnehuset Videbechs-Minde og specialinstitutionen Nørrehus (Viborg) har deltaget i udviklingsprojektet 'Musik Malle.' 

Formålet med 'Musik Malle' var at styrke, udfordre og give mulighed for nye relationer og varige forandringer i hverdagen mellem såvel børn som voksne og i det tværfaglige møde mellem den almindelige daginstitution, specialinstitutionen og musikpædagogen.

I projektet har der været fokus på, at opkvalificere det pædagogiske personale i de to institutioner, så alle medarbejdere fremadrettet kan bidrage med daglige musikaktiviteter.

Projektet er lavet i samarbejde med Kulturprisen i Viborg, hvis formål er at være et eksperimenterende udviklingscenter for kultur med børn og unge.

Oplægsholdere
Litten Høyer-Nielsen, leder i Børnehuset Videbechs Minde
Hipse Ejsing-Duum, pædagog i specialinstitution Nørrehus 
Ulla Voss Gjesing, centerchef i Kulturprinsen

Pris
Fyraftensmødet er gratis at deltage i.  

Tilmelding
Vi skal have din tilmelding senest d. 27. april.

Tilmeldingsknap


| Senest opdateret 26-01-2017 |