Børnemassage som pædagogisk redskab - Sydslesvig

På dette fyraftensmøde giver Line Neess et teoretisk indblik i og idéer til, hvordan du kan bruge børnemassage i dit pædagogiske arbejde.


Tid: Tirsdag d. 4. april kl. 18.00 - 20.30 (der serveres sandwich og vand fra kl. 17.30) 

Sted: Frederiksberg Daginstitution, Erikstr. 7, 24837 Schleswig

Målgruppe: Medlemmer af BUPL Sydslesvig 


Indhold
Børnemassage er en samling af forskellige massage teknikker til at hjælpe, stimulere og støtte børn med særlige behov. Her er ikke kun tale om børn med diagnoser eller børn i specialinstitutioner, disse børn findes i alle institutioner.

Massage er med til at øge børnenes koncentration og giver dem en bedre fornemmelse af deres krop, samt kan give dem ro og afspænding, hvilket er en stor hjælp, når hjernen modtager for mange eller for få impulser.

I pædagogiske sammenhæng er massage og berøring et fantastisk redskab til både at vække de sløve børn og dæmpe de urolige. De forskellige teknikker vi arbejder med, er bådet rettet mod individuel massage, hvor man ligger i rolige omgivelser og modtager, men i høj grad også et redskab der kan bruges som eksempelvis inden spisning, til samling, i undervisning osv.

Kom og få et teoretisk indblik i børnemassage og konkrete teknikker, du kan gå direkte hjem og bruge i dit pædagogiske arbejde.

Om oplægsholderen
Line Neess er uddannet pædagog, Nordlys Massør, Nordlys Coach, Motorikvejleder og AKTvejleder. 

Tilmelding
Vi skal have din tilmelding senest d. 30. marts.

Tilmeldingsknap


| Senest opdateret 07-03-2017 |