Overgangen til skolestart

Kom med til Faglig Fællesskabsmøde med ansatte i BUPL Storkøbenhavn, når psykolog Inge Schoug Larsen lægger op til diskussion af samarbejde om sammenhæng og læring i skolestarten. Der er plads til 20 medlemmer, og I tilmeldes efter først til mølle-princippet.


Torsdag den 23. marts kl. 10.00-12.00
(Der bliver serveret en sandwich kl. 12)
i BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup


Kom og bliv klogere på overgange i børns institutionsliv og skolestart, og hvad der skal til for at styrke samarbejde og læring i overgangen.

Med afsæt i bogen 'Samarbejde om det skolestartende barn' (Akademisk Forlag) fortæller Inge Schoug Larsen om ny teori og forskning om overgange, og hvad den ny viden kalder på af samarbejde og pædagogiske greb. Bl.a. kan du høre om:

  • Hvorfor er samarbejde på tværs af institutionsformerne ikke bare noget, vi 'kan'?
  • Hvordan kan vi forstå den udviklingsopgave, barnet står over for i overgangen til skole (og andre overgange) - og hvordan håndteres den i praksis?
  • Hvordan undgår vi kompetencetab i overgangen - og kan man ligefrem styrke barnets læring på tværs af dagtilbud og skole?

Oplægsholder
Inge Schoug Larsen er psykolog og forfatter til en række bøger og artikler om læring, samarbejde og ledelse. Hun har i mange år fungeret som konsulent for en række af landets kommuner, KL og Undervisningsministeriet i spørgsmål om skolestart og sammenhængende børnepolitik.

Sted
BUPL Storkøbenhavn, Lindevænget 19, 2750 Ballerup (tæt ved Ballerup Station).

Hvem kan deltage?
Arrangementet er åbent for alle medlemmer af BUPL Storkøbenhavn, men oplægget vil have primær relevans for pædagoger i skolen.

Pris 
Det er gratis at deltage.

Forplejning  
Sandwich kl. 12.00.

Tilmelding
Der er 20 pladser, og man optages efter først til mølle-princippet.

Frist for tilmelding den 21. marts 2017 kl. 12.00.

Tilmeldingsknap

| Senest opdateret 22-02-2017 |