Netværk for OTR og TR på flere matrikler

Brunchmøde med henblik på opstart af netværk for OTR og TR med funktion på flere matrikler og med reference til mere end en leder.


Fredag den 20. januar 2017 kl. 9.00-12.00 på Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød


Brunchmødet er startskuddet på et TR-netværk, som BUPL Nordsjælland faciliterer 4 gange om året. Datoerne vil blive udmeldt til brunchmødet.

Formålet med mødet er at samle fagforeningens tillidsrepræsentanter, der har TR funktion i flere institutioner, på flere matrikler eller som refererer til flere ledere.

På mødet vil der være mulighed for at møde andre tillidsrepræsentanter, som kan genkende de udfordringer og dilemmaer du møder i din TR-funktion og som du kan udveksle erfaring og viden med.

På dette første møde i TR- netværket kan du bestille visitkort og få en digital skabelon til en A4 plakat, hvor du kan indsætte dit billede og kontaktoplysninger for at synliggøre din funktion ude i institutionerne. Der er også plads til tre linjer, hvor du kan præsentere dig selv. Du skal inden mødet gøre dig nogle tanker om hvad de linjer skal indeholde.

Der vil på mødet være mulighed for at få taget et digitalt billede, og at få teknisk hjælp til at udfylde din plakatskabelon.

Målgruppe
OTR og TR med funktion på flere matrikler og med reference til mere end en leder.

Pris
Gratis

Spørgsmål
Har du spørgsmål til brunchmødet eller netværksmøderne, kan du kontakte udviklingskonsulent Freja Stevenson på tlf. 2969 8100 eller e-mail: fjs@bupl.dk

Tilmelding
Tilmeld dig ved at sende en mail til Freja Stevenson på fjs@bupl.dk senest fredag den 6. januar 2017.

| Senest opdateret 01-12-2016 |