5 dage til PUTTEN i Holland

Til alle medlemmer af BUPL's seniorklub i Nordjylland.

5 dage til Putten i Holland 9/4-13/4 2017

Ved julefrokosten den 29/12-16 blev der spurgt, om der var stemning for, at vi i bestyrelsen arbejdede videre med forslaget om en tur til Holland i foråret 2017 (sidst i denne meddelelse kan du læse om rejsen). Vi er en del fra BUPL Nordjylland, der tidligere booket os ind på en allerede planlagt rejse med Nilles Rejser. Det har været en succes, hvor vi har set meget og har hygget os i hinandens selskab. Det var derfor dejligt, at der var tilslutning til, at vi gik videre med idéen.

Vi har nu fået en aftale med Nilles rejser, hvor vi har fået reserveret plads til 16 personer (heraf 3 med enkeltværelse). Ligeledes har vi reserveret de forreste 2 rækker i bussen. Begge disse reservationer har vi indtil den 15. januar 2017. (Man kan naturligvis også tilmelde sig efter denne dato, men så er der ingen garanti for, at der stadig er plads.)

Hvad koster det at deltage?

3.395,00 kr. for delt dobbeltværelse med halvpension i Putten, morgenkomplet 1. dag, frokost

1. dag, frokost 5. dag og udflugter, men IKKE entreer.

480,00 kr. tillæg hvis du ønsker enkeltværelse.

75,00 kr. for pladsreservation, hvis du vil sidde et bestemt sted i bussen.

Hvad gør du, hvis du vil med?

Så ringer du til Nilles Rejser på tlf. 7021 6022 og fortæller, at du skal med på BUPL's rejse med bookingnummer: 415384. Hvis du vil dele værelse med en bestemt person, oplyser du navnet på vedkommende.

Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i denne rejse, der allerede har en tilmeldt fra BUPL!

Med hilsen fra seniorrådet


Holland i blomst - Putten - 5 dage -Det sydvestlige Hollands perler

Vi bor i det sydvestlige Holland, der byder på storslåede oplevelser. Vi besøger f.eks. Kinderdijk med 19 møller – et helt specielt skue. Der bliver også mulighed for at opleve de moderne diger og sluser, der skal beskytte Holland ved en eventuel stormflod.

Selvfølgelig bliver der også god tid til de klassiske seværdigheder som Amsterdam og den uforglemmelige blomsterpark Keukenhof, der hvert år byder på nye farvestrålende blomsterudsmykninger. 

PUTTEN

Putten er en hyggelig provinsby med knap 25.000 indbyggere. Byen har et rigt og varieret shopping miljø.

UDREJSE

Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Putten først på aftenen.

HJEMREJSE

Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

UDFLUGTER

BLOMSTERAUKTION -OSTERI - PUTTEN

Halvdagstur

Vi starter tidligt på dagen med et besøg på verdens største blomsterauktion i Aalsmeer. Flere millioner blomster af alle arter passerer hver dag igennem disse enorme auktionshaller.

Efterfølgende skal vi opleve et typisk hollandsk landbrug, hvor vi kommer tæt på køerne og staldene og ser produktion af ost samt håndværket at fremstille træsko. Der bliver mulighed for smagsprøver og for køb af ost mm. Efter besøget kører vi retur til Putten, hvor vi får tid til at udforske og shoppe i den hyggelige by.

AMSTERDAM - NORDEUROPAS VENEDIG

Heldagstur

Vi kører byrundtur i Amsterdam. Her ser vi Rijksmuseet, kongeslottet, talrige af de typiske gavlhuse samt andre seværdigheder. Der bliver tid til en spændende kanalrundfart. Amsterdam betegnes som ‘Nordeuropas Venedig’, en smuk og meget spændende by med skønne huse og over 400 broer, der binder byens 70 øer sammen. Senere bliver der tid på egen hånd til frokost og udforskning af de øvrige attraktioner i Amsterdam. Rejselederen vil være behjælpelig med forslag og vejvisning. Hjemkørsel fra Amsterdam via den 30 km lange Markerwaarddijk over Ijssel søen.

KINDERDIJK - KEUKENHOF

Heldagstur

Nær Rotterdam skal vi se Kinderdijk med 19 møller. Intet andet sted er så mange møller samlet på et sted, hvorfor stedet er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Herefter går turen videre til et af verdens mest unikke stormflodssikringsanlæg vest for Rotterdam. På begge sider af Nieuwe Waterweg har man bygget et kolossalt betonfundament med en stålarm på 238 meter. Ved stormflodsvarsel køres to stålarme mod hinanden og lukker mod Nordsøen. Vi fortsætter nordpå til Keukenhof, verdens største blomsterpark. Her bliver der tid til at nyde det pragtfulde farveorgie med tusindvis af tulipaner og andre forårsblomster samt lejlighed til at købe forårsløg.

ENTRÈER:

Keukenhof ca. EUR 16,00, Amsterdam kanalrundfart ca. EUR 10,00, osteri ca. EUR 7,00, Blomsterauktion ca. EUR 5,00.

| Senest opdateret 02-02-2017 |