Afvæbnet kritik - Rasmus Willig

Dansk Sygeplejeråd, BUPL og lærerkredsene i Nordjylland har fået sociolog og lektor på RUC, Rasmus Willig, til at holde foredrag om sin bog ’Afvæbnet kritik’.


Organisationernes medlemmer inviteres til arrangementet, som holdes på UCN, Selma Lagerløfts Vej 2, Aalborg (auditorium 2.75) onsdag den 1. februar 2017 kl. 16.00 - 18.00.


Afvæbnet kritik

Rasmus Willig har udgivet bogen ’Afvæbnet kritik’ i maj 2015. Han mener, at bogen bidrager til et endeligt opgør med de meget voldsomme forringelser, som det offentlige har været igennem de seneste 15 - 20 år.

Rasmus Willig har tidligere modtaget FTF-prisen for sit arbejde med vilkårene for ansattes ytringsfrihed.

Bogen ”Afvæbnet kritik” består af en stor samling af de svar på kritik, som er givet, når sygeplejersker, pædagoger, socialrådgivere, politibetjente og lærere er kommet med deres erfaringer i forhold til, hvad der ikke fungerer. De mange svar udgør samlet en analyse, som ikke er set tidligere – og ud af dem forstås det, hvorfor det nærmest er umuligt at få en bedre offentlig sektor. Men med den nye indsigt er der ingen vej tilbage.

Protesterne starter nu, og opskriften herpå findes i bogen: Vel at mærke hvis man læser den og siger pointerne højt! Kom og vær blandt de første, der hører resultaterne og forhåbentlig er med til at vende udviklingen til det bedre for de store professioner.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Senest den 20. januar på e-mail til nordjylland@dsr.dk

Pladserne tildeles efter ’først-til-mølle’ princippet.

| Senest opdateret 07-12-2016 |