Effektiv konflikthåndtering for ledere

Sebastian Nybo gæster Lederforeningsmødet, hvor han med oplægget Effektiv konflikthåndtering for ledere, vil give dig indsigt i den nyeste konfliktteori og en række effektive værktøjer, der kan styrke din kritikstabilitet, gennemslagskraft og power. Som leder har du et særligt ansvar i konflikter og derfor har vi sat fokus på den konfliktløsende kommunikation. 


Praktiske oplysninger


Tid: 

Fredag den 7. april 2017 kl. 09:00-13:00

Sted:

 

Golf Hotel, Randersvej 2, 8800 Viborg

Målgruppe:

Medlemmer af BUPL MidtVestjyllands Lederforening.

Tilmelding:

 

Senest tirsdag den 28. marts 2017


Tilmeld dig her


Om arrangementet

Sebastian vil gå i dybden med et par af de centrale elementer, nemlig lederens særlige ansvar i konflikter og de kommunikative værktøjer, der er afgørende for, at du kan styre dig sikkert gennem selv ophedede situationer. 

Som leder kender du det godt. En hektisk hverdag med et højt tempo. Der er masser af sager og et stort antal daglige kontakter til andre mennesker, der alle håber, forventer eller ligefrem kræver noget af dig. Det kan være sin sag at håndtere alle hensigtsmæssigt – også selvom du gerne ville. Og dét kan skabe grobund for konflikter. 

Men ifølge Sebastian Nybo er en konflikt ikke pr. definition noget negativt og den kompetente kommunikator kan vende de fleste konflikter til en frugtbar og udviklende proces. 

De centrale emner er: 
  • Få effektive værktøjer til at nedtrappe højspændte situationer. 
  • Lær at SE, hvilken mennesketype du står overfor 
  • - og undgå misforståelser. 
  • Frigør dine kommunikative ressourcer, så det er dig, der styrer. 
  • Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så du ikke drænes. 
  • Få modet til at sætte grænser og find din naturlige autoritet. 

Bliv klogere på effektiv konflikthåndtering og konflikthåndterende kommunikation - tilmeld dig allerede nu! 

Foredragsholder: 
Sebastian Nybo er forfatter, Erhvervspsykologisk Rådgiver og en anerkendt foredragsholder med international erfaring og netværk. Derudover er han grundlægger af SEB Gruppen A/S. Han er prisbelønnet foredragsholder, som formår at sætte både en praktisk og helhedsorienteret vinkel på det stof, han formidler. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende. 
Læs mere på www.sebastiannybo.dk

| Senest opdateret 23-03-2017 |