Fra kollega til fagpolitisk leder

Kurset er for dig, der er TR, og som har brug for at sætte lys på din nye position som tillidsrepræsentant i organisationen og/eller har brug for at skærpe dit arbejde med den fagpolitiske rolle.


Torsdag d. 4. maj 2017 kl. 8.30 - 15.30
BUPL Midtsjælland, Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse


Når du går fra at være kollega til at blive valgt som tillidsrepræsentant, står du over for en række nye udfordringer. Fra den ene dag til den anden befinder du dig i en ny position på din arbejdsplads. Overgangen kan være svær for både dig og dine kolleger.

Dette kursus har til formål at sætte lys på de udfordringer, der er forbundet med at få en ny rolle i sin institution - som TR og dermed fagpolitisk leder. Hvordan er man kollegernes repræsentant, hvordan er man brobygger mellem kolleger og ledelse, hvordan er man lederens samarbejdspartner, og hvordan er man bindeled mellem fagforening og institution?

Vi arbejder således med de forventninger, som følger med rollen som tillidsrepræsentant fra hhv. leder, kolleger og fagforeningen. Vi arbejder desuden med de personlige udfordringer, den nye rolle giver, med værktøjer til at kunne håndtere TR-hvervet og med at afdække dilemmaer og faldgruber, der kan følge med rollen som fagpolitisk leder.

Kurset vil give dig:

  • Forståelse af TR-rollen
  • Grundlæggende kommunikationsredskaber
  • Værktøjer til at overvinde modstand
  • Opmærksomhedspunkter til at passe på dig selv

Målgruppe:
Tillidsrepræsentanter i BUPL Midtsjælland

Deltagerantal: 20

Underviser:
Preben Sandskov fra HR:Sandskov. Preben har 20 års erfaring med undervisning og medarbejderudvikling og har i mange kommuner arbejdet med pædagogisk personale.

Tilmelding senest 4. april:

Tilmeldingsknap


Der ydes refusion for udgifter til vikar og kørsel, jf. gældende regler.

| Senest opdateret 02-02-2017 |