Fyraftensmøde: Hvilken rolle har pædagoger i skolen?

Folkeskolereformen lægger op til et tættere samarbejde mellem pædagoger og
lærere i folkeskolerne. Med dette fyraftensmøde kigger vi nærmere på hvilke tendenser, muligheder og barrierer, der er for pædagogernes arbejde i skolen.

Tid og Sted:


Onsdag den 17. maj 2017 kl. 17.30-20.00. Oplægget begynder klokken 18.00, 

men vi byder på en sandwich og lidt at drikke fra klokken 17.30. 

Adresse: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København K 

BUPL Hovedstaden har samarbejdet med UCC om et forskningsprojekt, der skal gøre status på roller, funktioner og vilkår for pædagoger i skolerne i vores fire kommuner, og som giver mulighed for at komme med bud på udviklingspotentialer.

Ditte Tofteng og Lisbeth Madsen er forskere på professionshøjskolen UCC og ledere af forskningsprojektet ’Pædagoger i skolen – status og udsyn’.  

Oplægget suppleres med et oplæg fra skoleleder Lise Ammitzbøll fra Skolen på Grundtvigsvej. Skolen arbejder ud fra en vision om, at kerneopgaven for alle voksne på Skolen på Grundtvigsvej, er at skabe rammer og indhold i en meningsfyldt og sammenhængende dag, hvor børnene altid er en del af et positivt læringsmiljø. Og hvor de udvikler deres faglige, personlige og sociale kompetencer, færdigheder og almene dannelse.  

ditte_ucc lisbeth_ucc lise_a

Har du spørgsmål om fyraftensmødet, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Gunn Brejnholt Falck på gbf@bupl.dk.

Tilmeldingsknap

| Senest opdateret 18-01-2017 |