BUPL Hovedstaden: Arbejdsmiljøværksted om arbejdsmiljørepræsentanten som medskaber

Hvordan kan du som arbejdsmiljørepræsentant være med til at forbedre arbejdsmiljøet?

Jeg giver en hånd med! Hvad kan du som arbejdsmiljørepræsentant gøre for at bidrage til en positiv udvikling i arbejdsmiljøarbejdet? Du kan sammen med 19 andre arbejdsmiljørepræsentanter være til at finde løsninger på dette spørgsmål.

MEDskabelse i forandringsprocesser. - når arbejdsmiljørepræsentanter samarbejder om et bedre og et sundere arbejdsmiljø. Birgitte Glifberg vil føre os igennem arbejdsmiljøværkstedet.


Tid og sted - OBS: Ny dato
Torsdag den 6. juni 2017 fra kl. 9.00-16.00 (morgenmad fra kl. 8.30).

Adresse: BUPL Hovedstaden, Lersø Parkallé 42-44, 2. sal, 2100 København Ø


Om kurset
Formålet med kurset er at hjælpe til, så arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) bliver MEDskabende om et sundere arbejdsmiljø og bidrager til en kultur, hvor forandringer er en naturlig del af praksis.

Kurset vil støtte arbejdsmiljørepræsentanter i deres AMRrolle og MEDsamarbejde i TRIOen, når det gælder forandringer, forandringsprocesser og samarbejde, så kerneopgaven bliver løst bedst muligt.


Form 
Dagen vil bestå af dialoger, øvelser og konkrete input/redskaber til den enkelte arbejdsmiljørepræsentant og bidrager til refleksion og erfaringsudveksling i gruppen af arbejdsmiljørepræsentanter. Dagen er tænkt som et arbejdende refleksions-, lærings- og handlingsrum, hvor deltagerne kommer i dybden med dagens tema og bagefter arbejder videre med det i egen institution.

Udbytte af kurset:

  • Arbejdsmiljørepræsentanten udvider sit beredskab og får et bedre fundament at arbejde og samarbejde ud fra
  • Et godt afsæt til, hvordan arbejdsmiljørepræsentanter bliver MEDskabende i fælles løsninger mellem AMR, TR og leder
  • Kendskab til andre arbejdsmiljørepræsentanter og viden om deres praksiserfaringer.
| Senest opdateret 19-03-2017 |