Temamøde om arbejdsskader

arbejdsskader-temamoedeVil du have tjek på arbejdsulykker og arbejdsskader så er her et godt tilbud. Er du TR eller AMR og er du medlem af BUPL Fyn eller PMF Fyn, så har du en fantastisk mulighed for at deltage i temamødet. Tag også gerne din leder med til mødet:

Tid: torsdag den 8. juni 2017 kl. 17.30 (slutter senest kl. 20.30)
Hos: BUPL Fyn, Bornholmsgade 1, 5000 Odense C

 På temamødet vil du få viden om, hvordan korrekte anmeldelser af arbejdsskader sikres, og hvordan du kan sætte større fokus på forebyggelse. Du vil få viden om, hvilken betydning arbejdsgiveransvar har i forhold til at sikre den skadelidte erstatning og fremme forebyggelse.

Du lærer om, hvad arbejdsskadebegrebet dækker over, hvordan du håndterer henholdsvis arbejdsskader og erhvervsbetingede lidelser. Det er forskelligt, hvilken rolle du som leder eller tillidsvalgt har, alt efter om der er tale om en arbejdsulykke eller en erhvervssygdom.

Arbejdsulykke: Hvad er en arbejdsulykke? Hvornår og hvordan handler vi bedst i forbindelse med en arbejdsulykke på arbejdspladsen.

Arbejdsbetinget arbejdsskade:
Hvad er arbejdsbetinget arbejdsskade egentligt? Hvornår opdages arbejdsskaden? Hvornår og hvordan anmeldes den?  Hvordan forholder arbejdspladsen sig bedst til gavn for den ansatte og hele arbejdsplads?

Du vil få konkrete værktøjer, der kan anvendes direkte på arbejdspladsen og som vil give det bedste udgangspunkt for skadelidte.  

Underviser: Per Grieger-Renè, arbejdsmiljø konsulent i FOA 

Tilmelding senest den 1. juni 17:  
Medlemmer af BUPL Fyn kan tilmelde sig her:     Lille tilmeld knap

- eller send en mail til bupl-fyn@bupl.dk (Husk at oplyse dit cpr.nr, kommune og arbejdssted, om du er TR, AMR eller Leder, og at du er medlem af BUPL Fyn).

Medlemmer af PMF Fyn skal tilmelde sig her: pmffyn@foa.dk   tlf. 4697 1313 (Husk at oplyse dit cpr.nr, kommune og arbejdssted, om du er TR, AMR eller Leder, og at du er medlem af PMF Fyn).

Med venlig hilsen

Det fælles arbejdsmiljøarbejde mellem
BUPL Fyn og PMF Fyn

| Senest opdateret 11-05-2017 |