Lederkonferencen er aflyst

Lederkonferencen er desværre aflyst på grund af manglende tilmelding.

Deltag i lederkonferencen den 25. - 26. april 2017

i Festsalen, University College Lillebælt, Campus Odense,
Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

Pris for deltagelse i hele konferencen: Kr. 3.900,- + moms
Pris for deltagelse i 1. eller 2. konferencedag: Kr. 2.500,- + moms

Gennem de sidste 3 årtier har lovgivning og ledere udviklet en styring af den offentlige sektor, som uden tvivl har højnet kvalitet og dokumenteret de offentlige udgifter ganske godt. Nu er det tid til at gøre op med den del, som ikke giver mening eller virker direkte forstyrrende i forhold til kerneopgaven: at skabe det gode hverdagsliv for børn og unge.

Hvordan kan lederen skabe rum for de situationer medarbejderne oplever som værdiskabende for barnet/den unge i hverdagen?

Hvordan kan lederen medvirke til, at kontrolsystemerne understøtter medarbejderne fremfor at medarbejderne skal understøtte kontrolsystemerne?

Det er et par af de centrale spørgsmål konferencen vil kredse om, og som vi har inviteret en række kompetente og engagerede folk til at forholde sig til. De har hver især en række budskaber, holdninger og ikke mindst ideer, der peger fremad i denne debat. Så kom og lad dig inspirere – og nyd samværet med andre engagerede lederkollegaer på børne- og ungeområdet.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte chef for Videreuddannelsen Kirsten Hillman på 2164 2355 eller konferencesekretær Sussi Skjoldan på 6318 4015 / susk@ucl.dk.

| Senest opdateret 24-03-2017 |