Pensionister og seniorer - arrangementer 2017 - Århus og Østjylland

Seniorgruppen er for efterlønsmodtagere og pensionerede pædagoger og klubfolk i BUPL Århus og BUPL Østjylland. Gruppen tilbyder møder, udflugter, foredrag, udstillinger og socialt samvær.

Moesgaard med Restaurant Skovmøllen, BUPL seniorer på besøg i april 2015. Foto: Lotte Knopp.

Program for Aarhus og Østjylland 2017

Faglig morgencafe 27. januar

Fredag den 27. januar 2017 kl. 9-11.30,
På denne morgencafe er der besøg af pensioneret havnearbejder Palle 'Hovedløs' Jørgensen, der fortæller anekdoter fra havnen oa.

Tilmeldingsknap


Program for 2017 foreligger ca. januar-februar.


Referat fra evaluering og programlægning for 2017: Referat (pdf, 1 side).


Praktisk 

HUSK tilmelding til alle udflugter og de fleste arrangementer.
Tilmeldingen åbner 1 måned før, kl. 12 / førstkommende arbejdsdag. Tilmelding senest 14 dage før arrangementet.

Tilmeldingen er bindende. Hvis du melder afbud efter deadline eller udebliver, må du alligevel betale for din frokost.
Tilmelding på www.bupl.dk/seniorer og afbud til aarhus@bupl.dk - skriv hvilket arrangement du melder afbud til.

Kun medlemmer af senior-ordningen kan deltage i arrangementerne.

Busafgang fra busholdepladsen v/ Musikhuset, 8000 Aarhus C. HUSK selv at tage kaffe/te med til busturen. Sørg altid for at have kontanter med på udflugterne.

Er du i tvivl om noget, så mail til Marianne Altschuler: imalt2102@gmail.com


Medlem af BUPL
For at blive medlem i BUPL´s pensionistsektion, skal du være gået på efterløn eller pension. Du skal også have været medlem af BUPL i dit aktive arbejdsliv. Medlemskabet koster årligt, hvad der svarer til én måneds kontingent  for fuldtidsbeskæftigede: 504 kr.  

Programmet pr. e-mail
Hvis BUPL har din email, kan vi maile dig programmet, når det er klar. Du kan selv rette i dine medlemsoplysninger og skrive din email ind, hvis du logger dig på via denne side:

Ret dine medlemsoplysninger

Om pensionistsektionen

Sektionen for efterlønsmodtagere og pensionerede pædagoger og klubfolk - kaldet pensionistsektionen. En sektion for BUPL-medlemmer i Århus og Østjylland, der tilbyder møder, udflugter, foredrag, udstillinger og socialt samvær for seniormedlemmerne.

Sektionens primære formål er at samle medlemmerne og gennemføre aktiviteter, der kan sikre at man bevare tilknytning til faget også efter overgang til efterløn, førtidspension eller alderspension. Dette sker bl.a. ved at arrangere kulturel og oplysende virksomhed.

For at blive medlem i pensionistsektionen skal man have været aktiv i BUPL og være gået på efterløn eller pension. Pensionister betaler i BUPL årligt det, der svarer til et månedligt kontingent for fuldtidsbeskæftigede. Pt. er det 504 kr. (2014). 

Hvert år, i løbet af februar, sender BUPL et program til alle sektionens medlemmer om årets arrangementer, der er planlagt af bestyrelsen.

Her kan du læse mere om pensionistsektionen på landsplan.

| Senest opdateret 02-01-2017 |