I job igen

Når du kommer i arbejde igen, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

Når du er kommet i arbejde, så du ikke længere skal have dagpenge, så skal du afmelde dig  hos Jobcenteret på Jobnet.dk. Du skal stadig huske at udfylde dit sidste dagpengekort for de dage, hvor du skal have dagpenge frem til første arbejdsdag. Det skal du gøre i BUPL's Digitale A-kasse, som du plejer.

Hvis du er kommet i arbejde, men stadig skal have supplerende dagpenge - fx fordi du er fuldtidsforsikret, men det nye job ikke er på fuld tid - så skal du fortsat være tilmeldt Jobcenteret, og derfor skal du IKKE afmelde dig.

Du kan kun få supplerende dagpenge i 30 uger, du skal stadig være aktivt jobsøgende, og du skal måske have en frigørelsesattest hos din arbejdsgiver. Reglerne for supplerende dagpenge er lidt komplicerede, og der er vigtige frister, der skal overholdes. Læs mere om supplerende dagpenge.

Held og lykke med det nye job.

| Senest opdateret 20-01-2015 |

Problemer med at logge ind i DDA'en

Der er desværre tekniske problemer med Den Digitale A-kasse, og det har der også været i weekenden. Vi er rigtig kede af det og beklager besværet. Vores leverandør - KMD - arbejder på højtryk for at rette fejlen. Følg med her på hjemmesiden.

KONTAKT